• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Sztuka Pasji: Odkryj Twój Talent

Prawdziwa pizza każdemu kojarzy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak właściwej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najlepszego gatunku – sprawdź ANCHOR. Jednakże mimo pozorom, pizza nie jest w najwyższym stopniu ulubiona potrawa Włochów. Włosi kochają makarony w każdej postaci. Ziemniak są tu spożywane sporadycznie, ale makarony niemalże można spotkać nieomalże w jakimkolwiek daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, możemy zobaczyć, jak przed domami stoją znaczne kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z nadrzędnych kuchennych zajęć. Zresztą, tak solidnego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron jedzony jest we Włoszech przez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W skwarne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół i mamy prędkie, optymalne jedzenie pod słońcem – gorąco zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.

1. Dowiedz się więcej

2. Kliknij i zobacz

Kreatywne Dni: Inspiracje i Projekty

Categories: Hobby

Comments are closed.